Nieuws

Ingezonden nieuws Datum
Veiligheidsbril op sterkte 04-10-2023
Keukentrap vs. ladder 10-07-2023
Met deze groene apparaten kun je een huis verwarmen 07-12-2021
Vanwege deze voordelen moet je zonnepanelen installeren op je huis 02-12-2021
Met deze tips kun je zelf zonnepanelen installeren 10-11-2021
Drie tips voor het kopen van gebruikte vrachtwagens 04-11-2021

Hoe kies je de juiste veiligheidsbril op stertke?

Werken in de installatietechniek kent zijn eigen unieke uitdagingen en risico’s, met name voor de ogen. Of je nu bezig bent met een installatie thuis of op een professioneel project, goede oogbescherming is een must. Maar hoe selecteer je de ideale veiligheidsbril op sterkte? We duiken dieper in dit vraagstuk.

Lees meer.....

 

Keukentrap vs. ladder
Ben jij een installateur in hart en nieren en wil je de top van je vakgebied bereiken? Als het antwoord ja is, dan weet je hoe belangrijk het is om goed uitgerust te zijn. Goed gereedschap is immers het halve werk. In deze blog gaan we het hebben over de essentiële benodigdheden die elke professionele installateur bij de hand moet hebben. We zullen ons daarbij focussen op twee items die je wellicht over het hoofd ziet: de nederige keukentrap en de alleskunner, de ladder.

Lees meer.....

 

Met deze groene apparaten kun je een huis verwarmen
Waar je ook woont in deze wereld die onderhevig is aan koude temperaturen, die verwarmingskosten in de winter kunnen torenhoog zijn en typische verwarmingsoplossingen zijn meestal ook niet zo goed voor het milieu. Traditionele verwarmingsmethoden maken namelijk gebruik van fossiele brandstoffen zoals aardgas, olie en steenkool, die hoge kosten met zich meebrengen voor het milieu, die bijdragen aan de opwarming van de aarde, een hoger risico op olielozingen, luchtvervuiling, zure regen en meer. Om beter voor het milieu te zorgen maar alsnog een huis goed te verwarmen kan er gebruik worden gemaakt van een van de onderstaande apparaten.

Lees meer.....

 

Vanwege deze voordelen moet je zonnepanelen installeren op je huis
De laatste jaren zijn er steeds meer Nederlanders die ervoor gekozen hebben om zonnepanelen te plaatsen op het dak van hun woning, al kan het ook geplaatst worden op een garage of schuur natuurlijk. Dat veel inwoners van ons land dit doen, is logisch. Zonnepanelen bieden namelijk diverse voordelen, waarover we meer vertellen in dit artikel. Kies je na het lezen van deze blog ervoor om zonnepanelen te installeren op je huis? Zorg er dan voor dat je je opstalverzekering aanpast! 

Lees meer.....

 

Met deze tips kun je zelf zonnepanelen installeren!
 Zo weinig mogelijk geld betalen aan onze energieleverancier, dat willen we allemaal. Je kunt hier op meerdere manieren voor zorgen. Zo kun je een energievergelijker gebruiken om een goedkoper contract af te sluiten, maar je kunt ook diverse manieren inzetten om je energieverbruik te verminderen. Bovendien kun je investeren in zonnepanelen, wat ervoor zorgt dat je zelf energie opwekt. Hierdoor hoef je opnieuw minder te betalen aan je leverancier. De zonnepanelen kosten wel flink wat geld, al zou je de kosten kunnen verminderen door de installatie zelf te doen met de onderstaande tips. 

Lees meer.....

 

Drie tips voor het kopen van gebruikte vrachtwagens
Als het gaat om het kopen van een gebruikte vrachtwagen, komt er veel op je af. Je zult waarschijnlijk enkele uren moeten besteden aan het onderzoeken van wat er beschikbaar is, het vergelijken van prijzen en functies en het bepalen welke vrachtwagen aan je specifieke behoeften voldoet. Om je zoekopdracht verder te verfijnen, moet je ook rekening houden met de onvermijdelijke kosten die gepaard gaan met het kopen van een gebruikt voertuig, zodat je dienovereenkomstig kunt budgetteren en de meeste waarde kunt ontvangen. Hierbij kun je onder meer denken aan de autoverzekeringen. Om de beste gebruikte vrachtwagen te kopen, kun je gebruik maken van de onderstaande tips. 

Lees meer.....

 

Installatiewerk.net