Over deze site

Start
Vanaf 19 juli 2000 is deze site actief op het internet. Het is een initiatief van René H. Witteveen (www.rhwitteveen.nl) werkzaam  als Implementatiemanager Building Services bij de grootste zelfstandige installateur van Nederland.
René H. Witteveen

Sinds 21 februari 2001 is de site bereikbaar onder de  domeinnaam www.installatiewerk.net.
Installatiewerk.net is uniek in zijn soort en inmiddels uitgegroeid tot de grootste en meest bezochte installatietechniek site van dit moment.
Doel
Het doel van dit portaal is om een zo volledig mogelijk overzicht te bieden van links naar leveranciers, fabrikanten, brancheorganisaties en installatiebedrijven in de installatietechniek. Via een overzichtelijk menu structuur op NL-sfb codering kan een keuze worden gemaakt uit de diverse Productgroepen.

Links
Ik verzamel zelf installatietechniek links en u kunt links GRATIS aanmelden.
Alle links worden regelmatig gecontroleerd. Niet werkende links worden verwijderd of aangepast. Indien u niet werkende links aantreft zouden wij dit graag vernemen. Sites welke nog deels ‘under construction’ zijn, worden niet geplaatst. In uitzonderlijke gevallen kan een site in meerdere Productgroepen worden geplaatst, dit wordt per geval bekeken. Ruim 130 andere sites vermelden ook een link naar deze site. Ook zij zijn een bezoekje waard.

Gebruikers
De site is bedoeld voor hen die werkzaam zijn in de installatietechniek, zoals vestigingsleiders, projectleiders, engineers, werkvoorbereiders, projectverwervers, technische diensten, facilitaire medewerkers, maar ook voor studenten werktuigbouw en installatietechniek.

Overzicht van de soort bezoekers.


LinkedIn
Installatiewerk.net is ook op LinkedIn te vinden met haar eigen groep. In de groep kan een bericht of stelling worden geplaatst met betrekking tot alles wat maar met de installatietechniek heeft te maken. Op deze manier kan deze LinkedIn groep een ontmoetingsplaats worden voor allen die werkzaam zijn in de installatietechniek.
View Ren� Witteveen's profile on LinkedIn

Ontwikkeling
De site wordt continu verbeterd en aangevuld met nieuwe links en nieuwe Productgroepen. Uw mening hierover wordt op prijs gesteld.

Installatiewerk.net